07-01-2015 -

Family Tilburg opent haar deuren!

Met veel plezier hebben wij nog een nieuwe vestiging mogen openen namelijk Family Tilburg!

Een leuke zaak met jong en energiek personeel die er samen alles voor doen om de kwaliteit maar met name de gastvrijheid van Family op hoog niveau te houden.

We zijn blij om deze nieuwe ondernemers bij ons te mogen verwelkomen!

24-07-2014 -

Family Zoetermeer geopend

De ondernemers en het personeel hebben er hartstikke veel zin in om dit tot een succes te maken en zullen alles op alles zetten om Zoetermeer een cafetaria van hoge kwaliteit aan te bieden.

De zaak is prachtig en uitgerust met de nieuwe huisstijl van Family, ontworpen door FHC Formulebeheer, ook zullen alle A merken in de vitrine liggen zodat de klant kan genieten van de kwaliteit die Family te bieden heeft.

Wij als formulehuis zijn trots op deze nieuwe vestiging en verwelkomen de ondernemers bij onze familie kortom “daar blijf je eten”.

17-04-2014 -

Family ’t Ankertje opent deuren

Vanaf vrijdag 11 april wordt Family ‘t Ankertje te Zaandam officieel geopend. Na 10 jaar op het oude adres te hebben gewerkt is er na de verhuizing en een intensieve verbouwing een prachtige Family neergezet. ‘t Ankertje is al 10 jaar een begrip in Zaandam en ver daarbuiten op het gebied van catering. Maar vanaf heden ook een heerlijk adres om te lunchen en dineren.

14-03-2014 -

Heropening Family Katwijk aan zee!

Katwijk aan zee, 15 maart 2014 – Familie Ye, de trotse eigenaar van de Family aan de Melkweg in Katwijk aan Zee, zijn een week dicht geweest om een prachtige verbouwing te realiseren. Dit alles heeft geresulteerd in een sfeervol vernieuwd eethuis, een nieuwe counter en een vernieuwde vitrine waarin alle kwaliteitsproducten zeer goed tot hun recht komen.

Met diverse aan­bie­dingen speciaal voor de heropening kunnen de inwoners van Katwijk aan zee opnieuw kennismaken met de vernieuwde Family. ‚Daar blijf je eten’, de vaste slogan van Family, die perfect aangeeft wat de formule inhoudt.

Family Katwijk aan zee is 6 dagen per week geopend.
Op maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 24.00.

28-10-2013 -

Family Fijnaart 3e in Cafetaria Top 100

'Van binnenkomst tot vertrek, gastvrijheid wordt hier met hoofdletters geschreven.'


De jury is voor de Cafetaria Top 100 editie 2013-2014 op zoek gegaan naar de ultieme gastbeleving! Welke cafetaria zorgt voor de ultieme gastbeleving? In welke zaak komen de gasten graag terug? De zoektocht van de jury heeft geleid tot een Top 100 van de beste cafetaria’s in Nederland. Family Fijnaart staat op nummer 3.

Laagdrempelig uit eten
Bij Family Fijnaart hebben de gasten het gevoel echt uit eten te zijn. In het afgescheiden zitgedeelte, waar laagdrempelig kan worden gedineerd, wordt zelfs een biertje en een wijntje geschonken. Doordeweeks staan er voordelige plates op de menukaart en er is altijd een opvallend luxe maandmenu.

‘In een dorp als Fijnaart draait het er om dat je gewaardeerd wordt door de gemeenschap’, zeggen Henk en Annette van Lenten. ‘We hebben laten zien dat we iets over hebben voor het dorp. Gratis frites op de basisschool met Kerst en traktaties met de Avondvierdaagse bijvoorbeeld.’ Ook de jury werd met open armen ontvangen. De vestiging scoorde maar liefst een 10 voor gastvrijheid en service!

De beloning met een 3e plaats in de Cafetaria Top 100 zal geen enkele gast ongemerkt voorbij gaan..

Family
Molenstraat 17
4793 ED Fijnaart

27-10-2013 -

Nog 5 Family vestigingen in Cafetaria Top 100

De Cafetaria Top 100 is een ranglijst van de honderd beste cafetaria’s van Nederland. De ranglijst komt tot stand door mystery guests. Door de wol geverfde juryleden reizen maandenlang anoniem door het land en bekijken alle voorgedragen en ingeschreven cafetaria's kritisch. Ze letten daarbij niet alleen op smaak en presentatie van de producten, maar ook op zaken als klantvriendelijkheid, hygiëne, assortiment, orginaliteit en uitstraling.

Family Fijnaart scoorde een toppositie op de 3e plaats in de ranglijst. Ook onderstaande 5 Family vestigingen behoren tot de 100 beste cafetaria's van Nederland.

Family Beverwijk
Hier voel je je echt welkom
Family Beverwijk scoort al jaren een dikke voldoende in de Cafetaria Top 100. Het team werkt als een soepel geoliede machine. Alles is goed georganiseerd. De jury ervaart het bezoek als zeer prettig en voelt zich er echt welkom. De bestelling wordt correct en vriendelijk opgenomen. Het bedrijf scoort dan ook een 10 op gastvrijheid en service.

Family Lisse
Van een frietje tot luxe gerechten als tournedos
Family Lisse wordt door de jury ervaren als een prachtige gelegenheid met veel zitplaatsen, ook buiten. De uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils, van een frietje tot luxe gerechten als tournedos en sliptongetjes. De kwaliteit van de producten is uitstekend, waarbij het ambachtelijke ijs en de vers belegde broodjes vermeldenswaardig zijn.

Family Nieuw Vennep
Het gaat er professioneel en vriendelijk aan toe
‘Een zeer mooie zaak, luxe en functioneel ingericht.’, aldus de jury. De vestiging scoort maarliefst 3 negens, voor het in-en exterieur, het snel opnemen en afleveren van de bestelling en voor de productkwaliteit. Het gaat er professioneel en vriendelijk aan toe en de versbeleving is top.

Family Heemstede
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam
De medewerkers worden op gastvrijheid en service beoordeeld met een dikke 8. Op productkwaliteit scoort het bedrijf zelfs een 9. Er wordt veel aandacht besteed aan de productbereiding van de heerlijke gerechten op de menukaart. De frites en snacks worden gebakken zoals het hoort in een goede cafetaria. Pluspunten geeft de jury aan de gratis wifi die je hier hebt en voor het verantwoord frituren.

Family Oostzaan
De zaak scoorde niet voor niets de afgelopen jaren een topklassering
Family Oostzaan heeft veel te bieden. Zij staan terecht ook dit jaar weer in de Top 100. Binnen en buiten ziet het bedrijf er goed verzocht uit. Als je er langs komt wil je er meteen naar binnen. Ook kinderen komen hier volledig aan hun trekken. In het eethuis is zelfs een kinderhoek ingericht zodat zij zich kunnen vermaken en de ouders rustig en heerlijk kunnen eten. Op zowel snelheid als productkwaliteit scoort Family Oostzaan een dikke 8. Op de verzorging van het in- en exterieur scoort de mooie vestiging zelfs een 9.
03-10-2013 -

Family op LED boarden tijdens Europa League!

Family maakte reclame op de LED boarden tijdens de Europa League wedstrijd AZ-Paok Saloniki.
De wedstrijd werd donderdag 3 oktober uitgezonden op RTL 7.
Meerdere malen tijdens deze wedstrijd was Family op de LED board en te zien zijn in de hele ring!
De boodschap luidt: ‘Family, de allerlekkerste cafetaria van Nederland!’

28-03-2013 -

Barnies Family opening door De Koningin

Op zaterdag 30 maart 2013 om 13.30 opent BARNIES FAMILY haar eerste nieuwe Cafetaria Kipcorner aan de Kapteijnstraat 8 in Barneveld. Om 13.30 uur zal niemand minder dan De Koningin de Vorstelijke Opening verrichten.

Vervolgens biedt Hare Majesteit de gasten van BARNIES FAMILY de gelegenheid voor een Meet&Greet, waarbij er gelegenheid is om de Koningin de hand te schudden en zelfs met haar op de foto te gaan. Ook is er een ‘Ballonnenwedstrijd’, waarmee een jaar lang gratis eten bij BARNIES FAMILY gewonnen kan worden. Voor de kinderen is er een extra verrassing, zij kunnen een Gratis kinderijsje met een feestelijke ijsdip afhalen. Met de huis-aan-huis verspreide BARNIES FAMILY flyer genieten alle inwoners van Barneveld van de vele Vorstelijk Voordeel acties tijdens de openingsweken.

Enthousiast Barnies Family-team staat klaar
Janine van der Meij runt samen met een team van 12 medewerkers de ‘Cafetaria Kipcorner Barnies Family’ aan de Kapteijnstraat. Zij staan vanaf 30 maart 2013 zeven dagen in de week klaar om de lunch en het avondeten te verzorgen voor hun klanten. “BARNIES KIPCORNER bestaat nu ruim 30 jaar in Barneveld en staat bekend om haar kipgerechten”, zegt Janine van der Meij. “Door de samenwerking met Family voeren we een breder assortiment van kip en rundvleesproducten. We voeren alleen gerechten van goede kwaliteit, die met veel zorg en trots worden bereid. Daarnaast zijn onze klanten verrast door de aantrek¬kelijke prijzen, de gezellige sfeer en service gerichte benadering. Onze slogan luidt dan ook Barnies Family, daar blijf je eten.”

23-10-2012 -

Maarliefst 6 Family vestigingen in de Cafetaria Top 100!

Wij zijn er trots op dat we dit jaar 6 Family vestigingen in de Cafetaria Top 100 hebben. Family Lisse staat zelfs 4e in de ranglijst en is daarmee de beste cafetaria van Zuid-Holland!

De toppers op een rij:
4. Family Lisse
Jury: Voor de een is Family Lisse een cafetaria, voor de ander een restaurant, brasserie of New York Pizza delivery. De menukaart biedt elk wat wils. Ze scoren maarliefst vier 10-en, onder andere op gastvrijheid, service en snelheid. Echt een bedrijf met toekomst!

16. Family Beverwijk
Jury: Net als voorgaande jaren merkt de jury op hoe ontzettend gastvrij het team van deze Family is! Tijdens het opnemen van de bestelling leeft de medewerkster zich in en deze actieve houding is bij alle klanten aanwezig.

21. Family Nieuw Vennep
Jury: Het hoge niveau wordt ook dit jaar weer vastgehouden. Veel lof voor deze fraaie zaak, waarbij de verse producten in positieve zin opvallen!

23. Family Fijnaart
Jury: Een echte Family, de gastvriendelijkheid is top. Verse, gezonde producten zijn ruim vertegenwoordigd. Verder zijn er regelmatig acties, waarbij social media functioneel worden ingezet. De stijging naar plaats 23 is een echte prestatie!

35. Family Oostzaan
Jury: De kwaliteit van de producten is heel goed en de service is correct en vriendelijk. Er wordt veel zorg besteed aan het interieur, waarbij ook aan de ‘kleinste gasten’ is gedacht. De kinderhoeken met speelattributen en televisieschermen zijn beslist vermeldenswaardig!

45. Family Heemstede
Jury: De zaak voelt als een warme deken, het straalt een huiselijke sfeer uit. De gastvriendelijkheid en service krijgt een goede 8.

01-08-2012 -

GRATIS FRITES op 8 augustus bij nieuwe Family in Eindhoven

Aanstaande 8 augustus is het feest in Eindhoven. Voormalig familie restaurant ‘Semakelijk eten’ opent deze dag namelijk haar deuren als ‘Cafetaria Eeterij Family’. Om dit te vieren krijgt iedereen op 8 augustus een gratis portie frites!

Sfeervolle eeterij
De vestiging aan de Leendeerweg in Eindhoven is schitterend verbouwd. De sfeervolle eeterij heeft maarliefst 100 zitplaatsen en wanneer het weer het toelaat kun je ook plaats nemen op het heerlijke terras. Er is een saladebuffet waar je, bij een maaltijd naar keuze, onbeperkt gebruik van kunt maken. In het saladebuffet zitten diverse soorten salades, vers fruit en allerlei lekkere ingrediënten voor door de salade.

50 m² speelparadijs
Voor de kinderen is er een groot speelparadijs! Maar liefst 50 m² ruimte om heerlijk te spelen. Family noemt het speelparadijs ‘Sem’s Kids Klub!’. Hier zijn de kinderen uren zoet na het eten van een lekker Kinderfestival; een kindermenu met frites, een snack, een drankje en een verrassing in een leuke tas die ze mee naar huis mogen nemen!

16-07-2012 -

Gratis Beckers loempia Vierdaagse Nijmegen

Van 17 t/m 20 juli vindt de Vierdaagse plaats in Nijmegen. Beckers, A-merk leverancier bij Family, deelt tijdens dit evenement coupons uit om gratis een heerlijke loempia te gaan proeven bij de deelnemende cafetariaketens waaronder Family. Heeft u een coupon ontvangen? Zoek dan uw dichtstbijzijnde Family vestiging op en kom snel proeven!

18-05-2012 -

Niet zomaar een eettent... Vitaria Eeterij Family Schiphol Rijk

Het bedrijventerrein Schiphol-Rijk kenmerkt zich door een breed aanbod van nationale en internationale bedrijven. Het is een groot gebied waar ‘de klok rond’ wordt gewerkt en het een komen en gaan is van vrachtwagens die hun lading over Nederland en Europa verspreiden. Sinds 2 weken heeft een vestiging van Vitaria-Eeterij Family er de deuren geopend… Een up to date horecabedrijf voor een snel en verantwoord tussendoortje of een lekker, gezellig etentje!

Family Schiphol-Rijk is uniek in zijn soort. Het heeft ruime zitmogelijkheden, zowel binnen als buiten. De gast kan er terecht voor een ontbijt, lunch, tussendoortje of compleet diner. Het heeft een saladebuffet welke tot in de puntjes is verzorgd en de versheid straalt er vanaf! Eeterij-gasten, maar ook afhalers kunnen bij de wat uitgebreidere gerechten onbeperkt gebruik maken van dit royale buffet. Ook het aanbod vegetarische snacks, vissnacks, (maaltijd)salades, grillspecialiteiten, à la minute gewokte groenten en de ruime keuze uit verschillende broodsoorten, laat zien dat Family Schiphol niet zo maar een ‘eettent’ is, maar er óók is voor mensen met een bewust gezonde lifestyle. Afgezien daarvan kan men er ook altijd terecht voor een lekkere A-merk snack, de beste broodjes – altijd vers afgebakken – en fantastische, verantwoord gebakken frites.

Wij wensen de ondernemers Alexander Ploeger en Frank van Leeuwen en hun Family Schiphol team veel succes.

09-05-2012 -

Libelle zomerweek

Van 7 t/m 13 mei vindt De Libelle zomerweek plaats in Almere. Het thema van deze week is 'China Town'. Beckers, A-merk leverancier bij Family, staat ook op deze beurs met haar loempia's. Beckers deelt coupons uit om gratis een heerlijke loempia te gaan proeven bij de deelnemende cafetariaketens waaronder Family. Heeft u een coupon ontvangen? Zoek dan uw dichtstbijzijnde Family op de pagina vestigingen om de coupon te verzilveren. De coupon is geldig t/m 10 juni.

29-03-2012 -

Start ijsseizoen! Gratis kinderijsje bij inlevering van een paaseitje op 7 april!

Family opent het ijsseizoen dit jaar met een hele leuke actie! Kom op 7 april met een paaseitje naar jouw Family, lever het paaseitje in en je krijgt een gratis kinderijsje!
Maximaal 1 p.p.

02-01-2012 -

Gezinsdeal wordt Familydeal

De bij Family zeer populaire gezinsdeal zal vanaf januari 2012 de Familydeal gaan heten.

Op elke bonnenflyer van Family staat wel een gezinsdeal. Deze bestaat uit een gezinszak frites en 4 snacks of 4 burgers. Doordat de gasten van Family gek zijn op deze actie zullen wij vanaf 2012 de gezinsdeal de Familydeal gaan noemen, het is niet voor niet dé deal voor jouw Family!

29-12-2011 -

Met korting naar het Tikibad

In juli en augustus 2011 kregen de gasten van Family bij besteding vanaf € 7,50 een kortingskaart voor Duinrell. Ruim 1000 gasten hebben dankbaar gebruik gemaakt van deze actie en zijn in het zomerseizoen 2011 naar Duinrell geweest.

Wegens dit succes krijgen de gasten van Family in januari, februari en maart 2012 weer kortingskaarten! Dit keer voor het Tikibad in Duinrell! Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux.

Bij besteding vanaf € 7,50 krijg je een kortingskaart en een extra kortingskaart bij aankoop van een Kinderfestival of bij aankoop van de Famildeals op de kortingsbonnenflyers.

Vanaf juni 2012 krijgen de gasten van Family wéér kortingskaarten voor Duinrell! Bij Family blijft het feest!

01-12-2011 -

Winnaar jaar lang gratis Van Dobben bekend!

Family hield in november voor het eerst een Twitter actie. Deze maand kon men door Follower te worden en te Retweeten 1 jaar lang gratis Van Dobben kroketten winnen. De winnaar is geworden @janpoppinga. Hij kan de kroketten goed gebruiken met zijn 4 kinderen!

25-10-2011 -

7 Family vestigingen in de Cafetaria Top 100!

Van de ruim 5000 cafetaria’s in Nederland is door het vakblad Snackkoerier een Top 100 samengesteld. Wij zijn er trots op om u te kunnen mede delen dat 7 vestigingen van Family zijn opgenomen in de Cafetaria Top 100 van 2011/2012.

7e: Family Nieuw Vennep
Voor het eerst meedoen en dan zo hoog in de ranglijst. Het is een prestatie van formaat die Vitaria Eeterij Family in Nieuw-Vennep levert.
Het bedrijf is een echt cafetaria maar als je naar achteren doorloopt, waan je jezelf in een brasserie of Petit restaurant. Er kan voor een schappelijk bedrag van prima maaltijden worden genoten die snel – het is immers fastservice –, worden bereid. Onze mystery guest bestelde een cheeseburgermenu. Dat werd snel bereid en tot zijn blijde verrassing werd hij bij het uitserveren naar het saladebuffet begeleid. De salades maakten grote indruk. ‘Wat een luxe! Heerlijk zongedroogde tomaatjes en blikjes fetakaas bij mijn menu.’ Het tekent de versuitstraling die Vitaria Eeterij Family nastreeft.

15e: Family Beverwijk
Deze cafetaria weet op prima wijze de positie in de Top 100 vast te houden (2010: 17e). Het is dan ook op vrijwel alle vlakken degelijkheid troef, waarbij het bedrijf uitblinkt in gastvriendelijkheid en gastgerichtheid. Op een uitstekende wijze wordt ons jurylid door het menu geleid.

30e: Family Heemstede
De gastvriendelijkheid bij deze nieuwkomer is top. De zaak ziet er prachtig en gezellig uit, top. Ook de buitenzijde, met het terras, is prima verzorgd.

32e: Family Uithoorn
Een prima hygiëne, een schone omgeving, nette bedrijfskleding en een goed product. Kortom: nog altijd een aanrader.

34e: Family Fijnaart
Net als vorig jaar blinken de medewerkers uit in gastvriendelijkheid. Wat onze bezoeker ook opviel: de sociale ‘dorpsfunctie’ van het bedrijf; er is een praatje voor iedereen.
Van Lenten geeft ook een enthousiaste en intensieve begeleiding aan medewerkers die een fastservice opleiding volgen,. Vandaar dat dit bedrijf de SVO Fastservice Opleidingen Award in de wacht sleept.

48e: Family Oostzaan
De service is geweldig bij Cafetaria Family in Oostzaan. Ook qua inrichting, sfeer en smaak van de producten scoor de zaak meer dan goed.

82e: Family Lisse
Cafeteria, brasserie en New York Pizza. Wat is Family Lisse eigenlijk niet? De zaak ziet er goed uit. Gezellig en goed onderhouden.